TRENS.CAT

El fòrum català del tren de jardí i de la via estreta
 
PortalPortal  ÍndexÍndex  GALERIAGALERIA  Registrar-seRegistrar-se  Iniciar SessióIniciar Sessió  
NO ESTAS CONNECTAT

En aquest moment
NO ESTÀS CONNECTAT.
El teu ACCÉS als fils
i funcions de TRENS.CAT
és LIMITAT


Si ets un visitant ocasional, sigues benvingut. Si els temes d'aquest fòrum t'interessen et pots registrar lliurement. Amb això tindràs l'accés a TOTS els fils, i també podràs participar.

Caldrà, però, que prèviament els Administradors activin la teva inscripció perquè puguis connectar-te.Comparteixi | 
 

 Reglament del fòrum - Missatges

Ir abajo 
AutorMissatge
AdminTRENS.CAT
Àngel de la guàrdia
avatar

Ubicació : Samalus (Barcelona)
Edat : 59
Data d'inscripció : 03/01/2009
Nombre de missatges : 669

MissatgeAssumpte: Reglament del fòrum - Missatges   Dv Feb 26, 2010 7:23 am

Missatges

Els missatges han de ser escrits en català, incloses les seves variants valencià o mallorquí, única llengua comú en
tota l’extensió dels territoris de parla catalana. Els missatges redactats en altres llengües podrien no ser compresos per la totalitat dels membres.

Els participants estan invitats a utilitzar un llenguatge respectuós, sense vulgaritats ni agressivitat.

Tingueu en compte que els missatges són fets per a ser llegits, per tant escriviu amb claredat per a facilitar la seva comprensió i així poder rebre una resposta ràpida i adient. És molt recomanable revisar el text escrit en un missatge abans de validar-lo definitivament a fi d'evitar errors tipogràfics que en dificultin la seva lectura.

En aquest fòrum no s’accepten missatges amb abreviatures tipus “missatge de mòbil”, que obliga als altres membres a capficar-se en l’esforç de desxifrar el que de vegades arriba a ser intel·ligible. Per a comoditat de tots, les paraules han de ser complertes.

Tingueu present que el fòrum TRENS.CAT és obert a tots els amics del tren de jardí del món, per la qual cosa hi pot haver membres que hi accedeixin mitjançant un traductor de català.
Aquesta és una altre raó per a evitar utilitzar les abreviatures tipus missatge de mòbil, ja que no es podrien traduir.
Igualment, per la mateixa raó, heu de tenir cura d’escriure en català el més correctament possible ja que les paraules mal escrites no serien correctament traduïdes als demés idiomes.

Els usuaris prendran alguns segons per a determinar el fòrum (fil o rubrica) que sigui el més indicat en relació a la seva pregunta o nou tema. L’objecte (títol i text) del vostre missatge ha d’ésser clar i explícit (eviteu sempre els títols com: “Ajudeu-me!”, “Socors”, etc, així quan algú arribi al fòrum a primer cop d’ull ja veurà de quin tipus de tema es tracta a cada fil. ).

Els missatges han de ser el més precisos possible: com més detalls doneu, més possibilitats tindreu d’obtenir una resposta ràpida i exhaustiva.

Aquest fòrum no té ànim de lucre ni objectius comercials, i per tant, accepteu de no utilitzar-lo mai amb aquests fins. La publicitat per a la venda de productes, inclòs del tipus relacionat amb la finalitat d’aquest fòrum, seran rebutjats per els Moderadors i Administradors, excepte si l’objecte subjecte de la venda és propietat exclusiva de l’autor del
post (precisament per a tal fi hi ha una rubrica de compra-venda).

Igualment no és pas l'objectiu del fòrum tractar la política del país, per tant els membres procuraran no redactar missatges sobre temes polítics, o reconduir un fil que pugui derivar accidentalment en temes d'aquesta índole.

L’informació de la disponibilitat o de l’existència de productes comercials i la comunicació de les dades dels venedors són ben rebudes si només tenen com a finalitat l’aportació d’informació. És Imperatiu que aquestes informacions respectin els drets d’ús (propietat, autor, copyright, o altres).

Els membres són personalment responsables legals dels seus escrits i s’obliguen  a no incloure missatges injuriosos, obscens, vulgars, provocatius, racistes, difamatoris, sexuals, amenaces, de pirateria informàtica o tota altre naturalesa que violés les lleis vigents. La seva responsabilitat es pot veure compromesa en cas de faltar a aquesta norma.

El membre accepta, per a la seva bona utilització del fòrum, que no l’utilitzarà pas per a difondre cap tipus d’informacions falsa, difamatòria, abusiva, vulgar, hostil, obscena, profanadora, amenaçant, racista, envaint l’intimidat d’una persona, o que violi qualsevol llei vigent.

El membre es compromet a no difondre informació sobre la vida privada d’altres persones en aquest fòrum.

Els missatge reflecteixen les opinions dels seus autor però no necessàriament les del Equip Administrador i Moderadors del fòrum o qualsevol altre entitat associada a aquest fòrum.

Els membres són directament responsables davant de la llei de la propietat dels seus  missatges, i es comprometen a protegir i salvar aquest fòrum de qualsevol reclamació basada en la transmissió dels seus propis missatges.

Encara que la decisió final és a criteri de l’equip administrador del fòrum, els usuaris poden i deuen denunciar les faltes comeses contra aquest reglament, mitjançant l’opció prevista per a tal fi.

Si creieu que un missatge és xocant, irrespectuós, agressiu, o fa referència a material pornogràfic o de violència, podeu denunciar-lo a l’administrador, mitjançant l’opció prevista per a tal fi.

Tot abús serà castigat i serà objecte d’un avís al usuari infractor, per part de l’administrador, podent ser expulsat l’usuari infractor de forma temporal o definitiva.

Els Administradors i Moderadors d’aquest fòrum es reserven el dret d’esborrar qualsevol missatge a criteri seu.

Els membres són plenament responsables en nom seu del conjunt d’informacions i dades que ells mateixos proveiran al contingut del fòrum.

El membre és informat de que les dades personals i informacions que faciliti a través dels seus missatges circulen lliurement per la xarxa Internet, no estant protegides contra mal ús i pirateig eventual, i que ells transmeten dites dades i informacions, compreses les seves opinions i judicis confidencials, amb els riscos i perills que allò comporta..

No és possible d’adjuntar fitxers a un missatge (tan en un tema del fòrum com en un missatge personal) sense passar per una web d’allotjament, a on quedarà emmagatzemat.
Tot fitxer (imatges incloses) de tipus injuriós, obscè, vulgar, difamació, provocació, amenaça, racista, sexual o de pirateig informàtic serà suprimit sense previ avis.
En cas d’ús il·lícit d’aquesta funció, els fitxers seran esborrats sense previ avís.

L’Equip Administratiu o Moderadors, es reserven el dret de suprimir sense previ avís els missatges que no compleixin qualsevol dels requisits del reglament i, en cas de reincidència, expulsar temporalment o definitivament els membres que els originin.

_________________
Administrador TRENS.CAT.
Tornar a dalt Ir abajo
http://trenscat.forosactivos.net
 
Reglament del fòrum - Missatges
Tornar a dalt 
Pàgina 1 de 1

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
TRENS.CAT :: TOT SOBRE EL FÒRUM :: Reglament del Fòrum-
Canviar a: